Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Kehrweg Stadion
Eupen klopt Lommel

Eupen heeft in eigen huis Lommel United met 2-1 verslagen. Het springt daardoor over Lommel naar de zevende plaats in de stand.

Aan de Kehrweg begon Eupen het vurigst aan de strijd. Dat resulteerde halfweg de eerste helft tot een voorsprong via Lallemand. Eupen bleef aandringen en iets na rust werd de score verdubbeld door Santos. Vanaken milderde nog voor de bezoekers, maar Lommel kon geen puntje meer halen in de Oost-Kantons.

Eupen klimt over Lommel in de stand en staat nu zevende. Het heeft wel nog negen punten achterstand op leider Oostende. Lommel United ziet een mooie reeks van vier overwinningen op een rij nu gestopt door het verlies. De ploeg staat nu negende, al heeft het nog steeds maar een puntje minder dan Eupen.