Datum: 27/08/2008 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Orphale Cruckestadion
Verhoeven redt puntje voor Hamme
Philippe Crols
| 0 reacties
Verhoeven redt puntje voor Hamme

Hamme en Ronse hebben op de tweede wedstrijddag in tweede klasse de punten onder elkaar verdeeld. Ronse leek lange tijd op weg naar de volle buit, maar Vincenzo Verhoeven bezorgde zijn nieuwe club in extremis nog een punt.

Afgelopen weekend verloor Hamme nog met 2-4-cijfers van Ronse in de Beker van België. Delie, toen goed voor vier doelpunten, startte deze keer op de bank. Hij zag hoe z'n team de betere kansen kreeg. Zo werd een kopbal van De Brul onder andere op de lijn gekeerd. De thuisploeg domineerde, maar het was tot net voor de pauze wachten op een doelpunt. Brienne haalde hard uit vanop afstand en zorgde zo voor de 1-0-ruststand.

Hamme ging in de tweede helft op zoek naar een doelpunt, maar echte doelkansen kregen de bezoekers niet. Het was aan de overkant bovendien opletten geblazen voor een tweede doelpunt van de thuisploeg. Doelman Baert hield zijn team met een knappe save op een schot van Ferrera in de wedstrijd. Hamme leek echter op verlies af te stevenen, maar dat was buiten Verhoeven gerekend. Hij scoorde in de laatste minuut alsnog de gelijkmaker.