Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Lorzestadion
Dessel verdiende meer tegen Tubeke
Bart Hermans

In de eerste helft waren er maar weinig hoogtepunten, een snel storend Tubeke maakte het Dessel bijzonder moeilijk om te voetballen, nadat Vosters de bal in eigen doel had gewerkt kon Alafu Bula Bula net voor de pauze  met een schitterend doelpunt de 1-1 op de bordjes zetten. Na de rust was er veel meer te zien in deze wedstrijd. Alafu scoorde bijna zijn tweede van de avond maar zijn schot belandde in het zijnet, ook De Langhe kon Dessel niet op voorsprong brengen. In de slotfase kwam Tubeke terug in de wedstrijd. Eerst belandde een kopbal van Sbaa nog tegen het doelhout maar even later was het wel raak via Ozer. Er zat meer in voor Dessel maar op het einde van de wedstrijd kregen ze het deksel op de neus. [AN]