Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Burgemeester Van de Wiele Stadion
OHL moeizaam voorbij rode lantaarn

Oud-Heverlee Leuven ging gisterenavond op bezoek bij Deinze, de rode lantaarn in de tweede voetbalklasse. Het werd geen goede wedstrijd, maar OHL ging dankzij een 1-2-overwinning met de drie punten lopen.

OHL begon sterk aan de wedstrijd, maar de Leuvenaars konden de kansjes niet afmaken. Al snel werd het een saaie wedstrijd waarin erg weinig te beleven viel. Beide verdedigingen hielden achteraan alles goed dicht. Drie minuten voor rust was het dan toch raak, toen Mladenovic een opening vond in de Leuvense defensie en zo de rode lantaarn op voorsprong bracht.

Deinze kroop in de tweede helft terug op de eigen helft, maar kon de gelijkmaker niet verhinderen. Stijn Francis maakte er dan ook snel 1-1 van. OHL bleef drukken en werd daar twintig minuten voor tijd ook voor beloond. Sammy Greven kopte een vrije trap van Samuel Remy achter keeper Feys in doel. De Leuvenaars kregen nog enkele mooie kansen, maar Feys hield de stand op 1-2.

Deinze: Feys, Orlans (74' Delaere), Ivens, Trajcev, Lambin, Mladenovic, Van Dender, Vanbrabander (88' Van Malderen), Kubilskis, Grozdanic en Van Der Heyden.
Oud-Heverlee Leuven: Berghmans, De Falco, Greven, Coninx, Vastmans, Remy, Bayock, Francis, Spreutels (46' Scattone), Lambrechts (79' Morreel) en Ruytinx (83' El Abbadi).

Doelpunten: 42' Mladenovic (1-0), 51' Francis (1-1), 68' Greven (1-2)