Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Mijn-Stadion
Doelpuntenkermis in triest Mijnstadion
bernie de vuyst

Zowel voor Beringen Heusden-Zolder als voor Geel was het een speciale match. KBHZ gaat in vereffening en speelde mogelijk zijn laatste wedstrijd. Geel daarentegen werd veroordeeld door de KBVB tot degradatie.

De bezoekers begonnen razend scherp aan de partij. Geel stond na 12 minuten al met 0-2 voor via Van de Weyer en Charaï. Luttele minuten later trapte Pelic vanaf elfmeter de 1-2 op het bord. De Kempische strom was nog niet over, want na een dik kwartier zorgde Vermast voor 1-3. Daarna herstelde KBHZ het evenwicht in de eerste helft.

De tweede helft was maar net op gang gefloten of het stond al 1-4. Coomans benutte immers een penalty. Beide ploegen bleven aanvallend voetballen en daar kwamen doelpunten van. Na 67 minuten zette Charaï nog eens de netten bollen (1-5). Nadien konden Kalulika en Pelic milderen tot 3-5.

Ploegopstellingen:
KBHZ: Lenaerts, Tibari (69' Brouwers), Ghislain (55' Benzouien), Peeters, Eberlé, Oyen, Bekmezci, Kalkan (55' Kalulika), Criel, Pelic en Olondo.

Geel: Schurmans, Peeters, Vermast (74' Van Geele), Vanhees, De Koninck, Dello, Van de Weyer (81' Hegelmeers), Charaï, Geudens, Van Diepenbeeck en Coomans (70' Caramazza)