SK Ronse
kvkKV Kortrijk
1-0
Datum: 24/09/2005 18:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Orphale Cruckestadion
KV Kortrijk verliest nipt van Ronse
Giovanny Saelens
| 0 reacties
KV Kortrijk verliest nipt van Ronse
Foto: © SC

Zaterdagavond begon de 5e speeldag in 2e klasse om 18u met KV Kortrijk - Ronse. Ondanks dat KV Kortrijk het spel bracht, was het Seynaeghel die kon scoren in de eerste helft. De stand bleef ongewijzigd en zo verkeek KV Kortrijk de kans om hoog in het klassement te komen.

KV Kortrijk wou duidelijk winnen en nam de wedstrijd dan ook in handen, maar de beste kansen waren voor de Oost-Vlamingen die het probeerden met afstandschoten. De eerste echte kans van de wedstrijd was voor KV Kortrijk. De paal belette Aloys Nong te scoren. Kortrijk bleef goed het spel brengen, maar moest vooral opletten voor de tegenaanvallen van SK Ronse. Halverwege de eerste helft trapte Jarakovic maar net voorlangs. Maar tegen het spel in was het Seynaeghel die een voorzet op de voeten van Vandoorne trapte en in de herneming het afwerkte met een omhaal.

In de tweede helft veranderde er niet zoveel. Het was opnieuw KV Kortrijk dat de beste kansen had, maar niet kon scoren. Het waren vooral Nong en Cousin die de beste kansen hadden. KV Kortrijk had nog geluk toen op het einde van de wedstrijd een vrije trap tegen de kruising werd getrapt.

Kortrijk verdiende meer, maar scoren lukte hen niet. Eindstand: 1-0 

Vooraf