KBHZ
usgUnion SG
Datum: 01/10/2005 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Mijn-Stadion
Gemor in het Mijnstadion
bernie de vuyst
| 0 reacties
Gemor in het Mijnstadion
Foto: © SC

Gisterenavond streden Beringen Heusden-Zolder en Union Sint-Gilles om de minst begeerd prijs, de rode lantaarn. Het duel eindigde onbeslist op 0-0. Hier en daar volgde gemor bij de thuisaanhang en trainer Capa kreeg een fluitconcert om de oren na de wissel van publiekslieveling Sishuba. Het ambitieuze KBHZ heeft immers deze competitie nog steeds niet kunnen winnen en staat op een degradatieplaats.

Er was nog maar net afgetrapt of routinier Peeters ging in de fout. Malki kon vrij op doel afgaan, maar kwam niet tot scoren door goed verdedigen van Oyen. Malki was de gevaarlijkste bezoeker, want midden de eerste helft dreigde hij nog eens met een pegel.
De thuisclub kreeg de beste kans voor rust toen Tibari afgezonderd voor Coppens verscheen. De Brusselse keeper kwam met verve als winnaar uit het duel.

Na de koffie kregen de toeschouwers vooral middenveldspel te zien. Doumen moest wel zijn kunnen tonen op afstandschoten van Malki en Gursever. Verder was het slappe koffie zodat een 0-0 gelijkspel voor beide ploegen een terechte uitslag is.

Ondanks allerlei sfeeracties en opnames voor het VTM-programma Werk aan de Winkel kon KBHZ weer niet winnen. Union, dat teerde op een goede organisatie, graaide verdiend een puntje mee in dit degradatieduel.

Ploegopstelling KBHZ: Doumen, Laeremans, Peeters, Oyen, Eberlé, Vandeurzen, Tibari, Camara, Kaliluka (60' Ulgar), Sishuba (83' Criel) en Pelic

Ploegopstelling Union: Coppens, Walschap, Mangugu-Kierse, Massaux, Peeters, Mbayoko Makwaga, Van Damme, Gursever (75' Duchatelet), Malki, Hanssens (61' Domingos) en Charlot

Vooraf