Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Lorzestadion
Dessel pakt 15 op 15, Eupen wint

Dessel - OH Leuven 2 - 0

Dessel is aan een goede reeks bezig. Door de overwinning van zaterdagavond won het zijn laatste vijf wedstrijden. Toch was het geen gemakkelijke zege voor de thuisploeg. In de eerste helft ging het gelijk op. Tibari trapte over, maar ook het schot van Brogno ging niet tussen de palen. Op het halfuur zag Leuven Ruytinx geblesseerd uitvallen. Na de pauze liet Dessel zien waarom het zo goed bezig is. Tibari en Grozdanic kregen eerst twee grote kansen, maar scoren lukte dan nog niet. Op het uur was Dessel daar opnieuw en dit keer was het wel raak. Een pegel van Vamesu ging hard tegen de netten. OHL drong nog aan, maar de gelijkmaker bleef uit. Het was Persa, die met zijn tiende van het seizoen, de 2-0 eindstand op het bord zette.

Eupen - Deinze 1 - 0

In een saaie eerste helft was het lang wachten op de eerste kans. Pas na 25 minuten was er dreiging van Eupen. Een kopbal El Abbadi ging tegen de dwarsligger. Tien minuten was Eupen er opnieuw, maar dit keer stond Deinze-doelman Dobbelaere op de goede plaats. Aan de overzijde zorgde Nfor voor het enige gevaar. Na de pauze kwam Eupen dan toch op voorsprong. Het was Lebe die op voorzet van El Abbadi de 1-0 op het bord zette. Nfor had al snel de gelijkmaker voor Deinze aan de voet, maar Wins stond goed te keepen.