desDessel Sport
RS Waasland
0-1
41' Dirk Mathyssen (pen)
Bart Hermans

Het plein van Dessel lag er heel zwaar bij en de thuisploeg leek er het best aan aangepast. Veel gevaar kwam hier echter niet uit voort. Het waren integendeel de bezoekers die de beste kansen kregen. Eerst was er Mathyssen die zijn schot over zag gaan en even later kon een vrijstaande Bouckenooghe ook niet scoren op aangeven van Keita. Vlak voor de rust ging Flies neer in het strafschopgebied en kon Mathyssen vanop de stip zijn ploeg op voorsprong brengen.

Na een kwartiertje in de tweede helft kreeg een Waasland-speler de bal tegen zijn arm, de scheidsrechter zag hier ook een penalty in en zo  bracht Persa zijn ploeg op gelijke hoogte. Het waren toch de bezoekers die aan het langste eind trokken. Flies, die onzichtbaar was bewees dat hij een echte spits is en scoorde de 1-2.

Een hele opsteker voor Waasland die wat meer ademruimte krijgen en de barrageplaats doorgeven aan streekgenoot Hamme.Dessel zakt weg in het klassement en staat nu op een achtste plaats.