Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Edmond Machtensstadion
STVV klopt noodlijdend Woluwe op eigen veld

Sint Truiden is met 0-2 gaan winnen op het veld van WS Woluwe. Daarmee vinden de Limburgers weer aansluiting bij de topzes. Voor Woluwe was het na een bewogen week opnieuw een slag.

Na een dikke tien minuten stond STVV al op voorsprong. Schouterden dropte een vrije trap in de zestien waar de bal eerst nog wordt weggekopt, maar voor de voeten van Dequevy. Die twijfelde niet en schoot in doel.

In de tweede helft probeerde Woluwe wel, maar raakte moeilijk aan kansen. Schouterden miste een reuzekans op de 0-2, maar even voor tijd kopte De Groot dan toch raak. Een mooie kopbal in de winkelhaak. STVV schuift op naar plaats zeven. Woluwe staat derde, maar hoopt vooral dat de financiële perikelen opgelost geraken.