cerCercle Brugge
beeBeerschot
Datum: 10/03/2018 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Promotion Play-offs - Finale (T)
Stadion: Jan Breydel
D-day in 1B: Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk staan tegenover elkaar in hun match van het jaar
Diederik Geypen Sander De Graeve
Diederik Geypen en Sander De Graeve
| 0 reacties

Volg Cercle Brugge vs. Beerschot Wilrijk hier LIVE

D-day in 1B: Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk staan tegenover elkaar in hun match van het jaar
Foto: © photonews

Nu is het echt van moeten voor Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk. De twee kanshebbers op het ene promotieticket staan zaterdagavond een tweede keer tegenover elkaar.

Beerschot Wilrijk won vorige zondag de heenmatch met 1-0 en trekt met een gunstige bonus naar Jan Breydel. Een doelpunt op verplaatsing kan de weg naar promotie plaveien. De Mannekes kwamen echter niet ongehavend uit het eerste duel. Van Hyfte ontwrichtte zijn schouder en ontbreekt, net als Schaessens (schouderoperatie), Zoua (spierletsel), Pietermaat (enkelbreuk) en Mbombo (spierscheur). Maes hangt dan weer een schorsing boven het hoofd.

De volledige selectie van Beerschot Wilrijk:

Romo, Steelant, François, Swinkels, Prychynenko, Van den Bergh, Diarra, De Jonghe, Tanor, Ekangamene, Essikal, Octavio, Dom, Messoudi, Boulaouali, Losada, Sappinen, Hoffer, Okotie en Placca

Het geloof is bij Cercle Brugge ondanks de achterstand absoluut nog aanwezig. Dat blijkt ook uit de ticketverkoop. Vrijdagavond waren al 13.514 tickets aan de man gebracht. De loketten blijven tot 13 uur open. Alexandre Boucaut fluit de clash om 20 uur op gang.

De volledige selectie van Cercle Brugge:

Meer nieuws