cerCercle Brugge
lieLierse SK
Gianni Bruno (pen) 41'
1-0
2-0
Datum: 02/09/2017 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Jan Breydel
Spoelt Cercle dé kater door tegen Lierse of wordt het alweer 2-2?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Cercle-Lierse

Spoelt Cercle dé kater door tegen Lierse of wordt het alweer 2-2?
Foto: © photonews

Eerste klasse A ligt stil door de interlands, maar in 1B gaat de show gewoon verder. Gisteren zagen we Beerschot Wilrijk al knallen op Roeselare, vanavond hopen we in Brugge ook op spektakel.

Cercle Brugge heeft iets te bewijzen voor eigen publiek. De nederlaag van vorig weekend bij Leuven, met 7-1 nog wel, kwam hard aan en de gewonnen bekerpartij van deze week kon dat maar half doorspoelen.

De Vereniging deed een pak transfers met naam en faam en die moeten nu eens gaan renderen. Mits een zege komt het wel tot op één punt van leider Beerschot Wilrijk, maar naar de favoriet wordt nu eenmaal altijd met argusogen gekeken.

Selectie Cercle: Nardi, Vandenbussche, Van Damme, Taravel, Sofranac, Imorou, Rodas, Lambot, Gaspar, Kone, Omolo, Mexique, De Schryver, Mercier, Vagner, Garcia, Farias, Bruno, Buyl, Tormin, Crysan, Cardona en De Belder.

Bij Lierse kennen ze dit jaar maar één score. Drie keer werd het al 2-2 bij de Pallieters. Wordt het vanavond anders? We zijn alvast benieuwd.

Selectie Lierse: Frans, Boussaid, Elgabas, Allach, Laurent, Buysens, Yakubu, Bourdin, Wils, Bougrine, De Busser, Diarra, Binst, Goris, Camargo, Ntambwe, Janssens, Yagan en Van Bulck.

Wordt het opnieuw 2-2 in een match van Lierse? Als je 80 euro inzet op die score, kan je maar liefst 1120 euro opstrijken. Die 80 euro krijg je overigens via deze link als bonus!

Meer nieuws