lomLommel SK
kvmKV Mechelen
0-1
1-1
Datum: 03/03/2019 16:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Stedelijk Sportstadion

Mechelen is klaar om ook de tweede periode te pakken: "Maar we hebben geen schrik van eventuele finale"

Mechelen is klaar om ook de tweede periode te pakken: "Maar we hebben geen schrik van eventuele finale"
Foto: © photonews

Beerschot-Wilrijk of KV Mechelen, een van beiden gaat dit seizoen promoveren naar 1A. Om 17.50 uur op zondagavond weten we of er nog een dubbele finale komt tussen beide ploegen om dat te bepalen.

Als KV Mechelen wint in Lommel en Beerschot-Wilrijk doet dat niet in Leuven, dan wint het ook de tweede periode en komt er zelfs geen dubbele finale meer met de Mannekes. Dat doet Malinwa bovendien met een zo goed als fitte kern, enkel Lemoine sukkelde een beetje met de adductoren en Van Cleemput is nog out.

Winst is een must voor Mechelen om de tweede periode nog naar de hand te zetten. Toch wil coach Vrancken op zijn hoede blijven voor de tegenstander: "Lommel is een ploeg die heel goed kan in de omschakeling spelen. Dat is het gevaar als je dominant voetbal speelt, dat hebben we ook tegen Union gezien wat er kan gebeuren als je de deur openzet."

Finalewedstrijden?

"Het is dus zaak aan ons om te winnen, zonder de deur open te zetten. Van Imschoot is een goede kameraad, maar ik ga hem niet zeggen hoe we gaan spelen en welke pionnetjes ik ga zetten. We hebben wel een paar verschillende opties", aldus Vrancken.

Mogelijk kan het rond de klok van zessen tot een groot feest leiden: "Een groot feest in Mechelen? Als het er maar komt, is het voor mij goed. Als het nu zou gebeuren, zoveel te beter. We willen altijd de tweede periode winnen, we gaan die finalematchen niet afwachten. Maar anders hebben we ook geen schrik van die finalewedstrijden, als ze er komen."

Ook BETFIRST heeft de match opnieuw in zijn matchen opgenomen. Via een gratis bonus aan 100% kan je tot 400 euro pakken met een uitzege en zelfs 560 euro bij een thuiszege.

Meer nieuws