Einde 

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90
Christian Brüls
Souleymane Koné

90 Placca kopt een hoekschop naast.
85
Doelpunt van Raphael Holzhauser
Een Antwerp-tafereel op het Kiel: verschillende thuisspelers discussiëren over wie er de strafschop mag nemen. Holzhauser schiet de elfmeter uiteindelijk binnen.
85
Penalty voor Beerschot
De scheids ziet in een duel met Placca een fout van Antunes. De bal gaat op de stip.
83 Een schot van Saint-Louis gaat naast.
82
Ambroise Gboho
Christophe Janssens

81 Brüls krult het leer naast doel.
80 Westerlo op weg naar zege
Gboho toont zich nog een keertje, maar stuit op Vanhamel. Westerlo heeft de match nu helemaal in zijn greep. Een slotoffensief van Beerschot is weinig waarschijnlijk.
77
Gele kaart voor Dylan Saint-Louis
73
Gele kaart voor Denys Prychynenko
73 Placca kopt een voorzet van Réda over.
71 Noubissi kan met zijn tip nog wel bij de bal en zorgt zo voor een opportunistische poging. Knappe reflex van Özer, die klemvast pakt.
69 Eindelijk weer voetbal
Na de 0-2 is de match minutenlang stilgelegd. Scheids Debeuckelaere vroeg dat de omroeper meedeelde om niets op het terrein te gooien. Het sleepte wel erg lang aan. Ondertussen heeft Losada een dubbele wissel doorgevoerd.
69
Alexander Maes
Dylan Saint-Louis

69
Tarik Tissoudali
Raphael Holzhauser

64
Doelpunt van Ambroise Gboho
Een doorsteekpassje brengt Gboho in stelling. Die kan in twee tijden de 0-2 aantekenen.
63 Brüls trapt een hoekschop achteruit tot bij Van Eenoo. Diens schot zoeft niet ver over.
60 Kwartier zonder doelpogingen
De Kemphanen hadden even zelf wat meer balbezit, maar inmiddels heeft het spelbeeld zich opnieuw hersteld. Wat ook betekent dat er nog steeds weinig beterschap is bij Beerschot. Ondertussen is het vierde kwartier gepasseerd zonder doelpoging langs beide kanten.
56 Westerlo steekt met een paar hoekschoppen nog eens de neus aan het venster. Bij Beerschot is ook de slagkracht voorin een probleem. Noubissi was vorig seizoen nochtans één van de uitblinkers in 1B, maar dit seizoen is het een pak minder. Ook vanavond maakt hij een bleke indruk.
52
Gele kaart voor Marius Noubissi
50 De thuisaanhang toont zich positief in de eerste minuten van de tweede helft. Ze zullen er bij Westerlo toch over moeten waken dat ze niet te ver achteruit leunen.
46
Kurt Abrahams
Sava Petrov

46
Jorn Vancamp
Loris Brogno

46 Wissel bij beide teams
De tweede helft is begonnen, met een vervanging bij beide ploegen. Dat Abrahams aan de kant blijft, moet toch wel met een blessure te maken hebben.
21:21 Beerschot moet uit ander vaatje tappen
De twijfel zit in het hoofd bij de Beerschotspelers. Ze zullen in de tweede helft met een heel ander voetbal moeten uitpakken. Westerlo speelt ook geen grootse match, maar heeft het voorlopig niet moeilijk.

Rust
Beerschot - Westerlo: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45 Özer moet een keertje plat gaan op een schot van Tissoudali. Geen probleem voor de Turkse doelman.
42 De rust is stilaan in zicht. Er is niet meteen een volgend doelpunt in de maak.
37 Kans op 1-1
Daar was de gelijkmaker voor het eerst dichtbij. Özer moet aan de bak om een afstandsschot van Vancamp te pareren.
32 Zeker de stilstaande fases worden er niet beter op. Het thuispubliek mort bij momenten, maar moedigt toch ook nog aan bij de aanvallen.
29 Westerlo laat het initiatief nu wel meer aan Beerschot. Niet onlogisch natuurlijk bij deze 0-1-score. De Kempenaars hoeven nog niet te vrezen: de kwaliteit van de voorzetten is bij de 'Mannekes' ondermaats.
25 De beste momenten van Beerschot eindigen tot dusver aan het strafschopgebied van de tegenstander. Noubissi wordt moeilijk bereikt.
20 Een fraaie uithaal nu wel van Sanusi. Zijn schot gaat niet ver naast.
18 Abrahams laat 0-2 liggen
Prychynenko laat de bal zomaar liggen en dan zijn ze er bij Westerlo als de kippen bij om met meerdere spelers voor doel te komen. Abrahams toont genade en trapt half naast de bal. Wat een kans.
16 Slap begin van Beerschot
Het is een matig openingskwartier geweest van Beerschot. Het hanteert vaak de lange bal en straalt weinig vertrouwen uit.
12
Doelpunt van Gilles Dewaele
Westerlo maakt handig gebruik van de ruimte. Van Eenoo speelt in op de vrijstaande Dewaele. De rechtsachter trapt hard in de verste hoek.
11 Een eerste schot van een thuisspeler bij een afvallende bal na hoekschop, maar het is eerder een poging richting hoekschopvlag dan naar doel.
8 Veel balverlies
Te veel balverlies voorlopig bij Beerschot. Het toonde zich wel al een eerste maal via een voorzet vanop links. Noubissi was echter niet in de buurt.
4 Westerlo-linksachter Van Den Bogaert is al een paar keer opgerukt. Zonder dat er verder iets van kwam, maar op die flank liggen wel mogelijkheden voor de bezoekers.
1 De bal rolt op het Kiel!
Westerlo heeft de opener van de tiende speeldag in 1B op gang getrapt.
1 Beerschot-Westerlo: 0-0
Vooraf
Na het ontslag van Stijn Vreven en het aanstellen van Hernan Losada als T1 begint er een nieuw tijdperk op het Kiel. Die laatste kiest voor een 4-4-2. Beerschot kan een opkikker voor eigen publiek wel gebruiken. Westerlo moet dan weer winnen om de aansluiting met de top te behouden.