Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: King Power at Den Dreef

OH Leuven - Union SG (2e klasse 2019/2020)

Wedstrijd van Speeldag 13 uit de 2e klasse 2019/2020 tussen OH Leuven en Union SG.

Live

Discussieer live mee! Lees 39 reacties...

Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
86
Wedstrijd definitief gestaakt!
Wedstrijd wordt definitief gestaakt!
81
De toeschouwers wachten ondertussen ongeduldig op het verdict...
80
Vervangen Aboubakar Keita
Ingevallen Tom Van Hyfte

76
Stoppen we ermee?
U kunt het raden: de verlichting heeft het alweer begeven. Het zou wel eens kunnen dat er definitief mee gestopt wordt.
75
Henkinet moet zich strekken om een afstandsschot te pareren.

69
We blijven in spanning wachten tot deze match nog een keer hervat kan worden...

En daar gaat de verlichting weer!
De verlichting heeft amper enkele minuten standgehouden. Gaat deze wedstrijd zo uitgespeeld kunnen worden? Voor alle duidelijkheid: de match is opnieuw stilgelegd.
61
Wedstrijd hervat!
Na een oponthoud van zo'n tien minuten is de wedstrijd opnieuw op gang geblazen.
60
De OHL-spelers komen naar buiten, om al even terug op te warmen.
55
Eigenlijk toch wel erg dat tweemaal hetzelfde zich voordoet en dat bij zo'n topaffiche.
50
Match opnieuw stilgelegd: spelers naar binnen
Daar gaat een deel van de verlichting weer. Het is hetzelfde probleem als voor de pauze.
50
Verrassende botsende trap van Gérard. Henkinet moet zelfs over duwen.
48
Prima inspeelpass van Kis op Nielsen. Meer dan een hoekschop houdt Union er niet aan over.
46
Vervangen Casper Nielsen
Ingevallen Roman Ferber

46
Tweede helft is begonnen
De tweede helft is van start gegaan met dezelfde actoren. Uitkijken of deze topper enigszins los kan komen.
21:17
Logische brilscore aan de rust
Lang heeft die stopzetting niet geduurd. De scheids besluit de eerste helft dan maar te beëindigen. Er waren geen doelkansen die naam waardig te noteren. OHL beleefde een moeilijke eerste 45 minuten. Union zocht meer de aanval, maar het liep vaak mis bij de laatste pass.

Rust
OH Leuven - Union SG: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Verlichting uitgevallen!
Een deel van de verlichting is uitgevallen. Daarom begeeft een strook aan de zijkant van het veld zich in het donker. De match is even stilgelegd.
42
Sowah duikt slim in de rug van zijn verdediger. De pass van Van Hyfte is net te hard.
40
Krijgen we openingsdoelpunt nog met rust in zicht?
Vincent Euvrard zal niet ontevreden zijn als hij met 0-0 aan de rust kan bijsturen. Voorlopig is het openingsdoelpunt nog niet gevallen, gebeurt dat wel in de laatste minuten van de eerste helft?
37
Een schot van Teuma gaat naast.
35
Mogelijkheden aan rechterzijde
De meeste ruimte en mogelijkheden liggen op de rechterkant voor Union. Alleen is de voortzetting er nog niet gekomen.
28
Doelgevaar ontbreekt nog
Ook al had Union tot dusver licht het betere van het spel, concreet doelgevaar is er langs beide zijden voorlopig niet bij. Het kan dus nog de twee kanten op vallen.
24
Een botsende vrije trap van Aguemon wordt door geen enkele veldspeler meer beroerd. Ook Saussez laat zich niet verrassen.
20
Henry draait knap weg en gaat neer aan de achterlijn. Geen strafschop, zegt scheidsrechter Vermeire.
18
Een hoekschop blijft even hangen voor het Leuvense doel. Keita haalt uiteindelijk toch weg met een omhaal.
15
Union het best gestart
De Brusselaars winnen voorlopig de duels en tweede ballen en kunnen ook het meest naar voren voetballen. Bij Leuven is het nog zoeken en tasten.
12
Goede versnelling van diezelfde Tabekou op rechts. De actie krijgt geen vervolg.
11
Nog geen kansen in aanvangsfase
De eerste tien minuten in deze topaffiche zijn verlopen zonder doelrijpe kansen. Die van Tabekou was de eerste geweest, maar die werd dus afgefloten.
8
Goede voorzet van Kis. Tabekou kopt naast en begaat ook een duwfout.
7
Het is Union dat de eerste standaardsituaties in deze wedstrijd weet af te dwingen.
3
Leuk balletje van Vega naar Ferber. Die laatste loopt buitenspel.
1
Topper in 1B van start!
OHL en Union zijn eraan begonnen.
1
OH Leuven-Union SG: 0-0

Met de clash tussen OHL en Union staat er alweer een wedstrijd op het menu die de uitkomst van de eerste periode kan bepalen. Leider OHL begint met drie punten meer dan zijn tegenstander aan het duel. Euvrard start met dezelfde elf als tegen Westerlo. Bij Union twee wijzigingen: Kandouss en Ferber komen in het elftal.