OHL en Beerschot zetten de jacht op de tweede periodetitel in
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Volg OHL - Beerschot vanavond om 20u30 LIVE op VOETBALKRANT.COM!

OHL en Beerschot zetten de jacht op de tweede periodetitel in

OHL heeft voort kunnen bouwen op het prima tweede deel van vorig seizoen om nu als eerste een grote slag te slaan. Om finalematchen te kunnen vermijden, is een goede start van de tweede periode ook belangrijk. Dat laatste geldt al helemaal voor Beerschot.

Na de stroompanne tegen Union dreigde OHL wel op een erg ongelukkige manier de eerste periodetitel kwijt te spelen, maar zover kwam het dan toch niet. Het doelpunt van Henry in de allesbeslissende topper in Virton maakte de Leuvenaars alsnog periodekampioen. De honger is evenwel nog niet gestild: ze willen nu ook de tweede periode.

Beerschot van zijn kant zal die tweede periodetitel moeten binnen halen om net als vorig jaar in de finale van 1B te staan. De eerste periode was ver beneden het verwachte niveau. Ondanks de twijfel na de eerdere prestaties rekent trainer Losada erop dat zijn manschappen het uitcomplex kunnen uitwissen en dat moet dan gebeuren in een 3-5-2. De voorbije matchen waren eigenlijk een soort voorbereiding op het duel in Leuven.

Veel afwezigen door interlands

OHL mist Keita, Aguemon, Ouedraogo, Keet en Thamsatchanan wegens interlandverplichtingen. Bij Beerschot ontbreken Bugridze, Ibara, Halaimia en Vorogovskiy wegens dezelfde reden. Daarnaast haken Pietermaat en Sanusi geblesseerd af en is Borgno geschorst.

Kun jij de uitslag van OHL - Beerschot juist voorspellen? Dan zit er zeker een mooie prijs in via BETFIRST!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws