Sporting Lokeren raakt niet voorbij Lommel SK
Nils Wens vanuit Lokeren
| 16 reacties

Sporting Lokeren speelde 0-0 gelijk tegen Lommel SK

Sporting Lokeren heeft vanmiddag niet kunnen winnen van Lommel SK. Het bleef 0-0. De thuisploeg was in de eerste helft zeer dominant, maar dat konden ze niet omzetten in een doelpunt. In de tweede helft scoorde Lommel nog via Santermans, maar zijn doelpunt werd afgekeurd.

De wedstrijd was nog maar net begonnen en Lokeren kwam meteen goed weg. Verhulst schoof weg, waardoor Naudts de kans had om Lommel vroeg op voorsprong te brengen. Gelukkig voor Lokeren was Verhulst nog net op tijd recht.

Het antwoord van Lokeren liet niet lang op zich wachten. Nieuwkomer Koike had een knal in huis van buiten de zestien, maar Doelman Svedkauskas en de lat zorgde ervoor dat het 0-0 bleef.

Koike en Amano

Daarna was het al Lokeren wat de klok sloeg. Ze waren vooral gevaarlijk via de rechterkant, waar Amano en Koike geposteerd stonden. Ze zorgden beide voor veel dreiging, maar Svedkauskas stond altijd pal.

Lommel probeerde af en toe uit te breken en soms zorgden ze ook voor gevaar. Vooral Naudts toonde zich met zijn postuur en kracht, maar veel kansen kwamen er niet uit voort. Neven had nog de kans om Lommel op voorsprong te brengen, maar Verhulst stond pal.

Op het einde van de eerste helft verwaterde de wedstrijd een beetje, wat jammer was, aangezien het een zeer aangename wedstrijd was om naar te kijken. Beide ploegen gingen dan ook met een 0-0 ruststand naar de kleedkamers.

Tweede helft

De tweede helft had heel wat minder om het lijf. Het begon nog vrij aardig met een kans voor Neven, maar hij trapte op een ploegmaat. Aan de overkant probeerde Marecek het, maar zijn schot ging naast.

We moesten wachten tot in de slotfase voor we opnieuw opwinding kregen. Santermans kopte de bal voorbij Verhulst in doel, maar zijn doelpunt werd afgekeurd. Daar kwam Lokeren heel goed weg.

Daar bleef het ook ineens bij. Er kwamen geen grote kansen meer en dus bleef het 0-0. Beide ploegen beginnen met een 1 op 6 aan de competitie. Sporting Lokeren heeft titelambities, maar dan zal het de komende weken toch uit een ander vaatje moeten tappen.