Lommel SK - Sporting Lokeren

0-1 7' Giorgi Beridze
Jonathan Hendrickx (pen) 29' 1-1
Lommel en Lokeren delen de punten en blijven allebei onderin hangen
Arjen T'Sjoen
| 0 reacties

Lommel-Lokeren eindigde op een 1-1 gelijkspel

Lommel en Lokeren delen de punten en blijven allebei onderin hangen
Foto: © photonews

Donderdagavond werkten Sporting Lokeren en SK Lommel hun wedstrijd af in de Beker van België. De 1B ploegen konden niet stunten tegen respectievelijk Antwerp en Standard. Zondagnamiddag namen ze het tegen mekaar op.

Net zoals tegen Antwerp kon Sporting Lokeren ook nu weer rekenen op een snel doelpunt van de Georgiër Giorgi Beridze. Na een knappe individuele actie zette de huurling van AA Gent de 0-1 op het bord. 

Lokeren bleef de betere ploeg, maar moest toch een gelijkmaker slikken. Verhulst ging in de fout en gaf op die manier een strafschop weg, Hendrickx trapte die koelbloedig binnen.

Lokeren mag nog blij zijn met een punt

Hoewel de Oost-Vlamingen gretiger uit de kleedkamers kwamen, waren de betere kansen in de tweede helft voor SK Lommel. Hendrickx verraste Verhulst bijna met een heerlijke lobbal, maar de ex-doelman van Genk kon het leer nog net over zijn doel tikken. Lommel moest in het ultieme slot nog even met tien verder, maar dat veranderde niks meer. Beide ploegen schieten bijzonder weinig op met een punt en blijven onderin hangen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws