Datum: 22/03/2015 18:30
Competitie: Beker van België
Speeldag: Finale
Stadion: Koning Boudewijnstadion
Voor de eer, de trots én de Beker: Club en Anderlecht maken zich op voor historische finale
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Voor de eer, de trots én de Beker: Club en Anderlecht maken zich op voor historische finale
Foto: © Photonews

Vandaag is het D-Day! Club Brugge en RSC Anderlecht kijken elkaar vanavond vol vuur in de ogen. En de inzet is niet min: de Beker van België. Eigenlijk hebben we maar één ding te zeggen: let the games begin!

21 jaar! Meer dan twee decennia! Zolang is het geleden dat Club Brugge en RSC Anderlecht nog eens de eindstrijd van de Beker van België bevolkten. In 1994 won paars-wit nog met 2-0. 

Maar dat wil Club Brugge deze keer vermijden. De West-Vlamingen smachten al jaren naar een prijs en het moge duidelijk zijn: Michel Preud'homme heeft gefaald als er na dit seizoen wederom geen nieuwe trofee in de kast staat.

Club Brugge moet het vanavond zonder smaakmaker Victor Vazquez doen. De Catalaan is - in tegenstelling tot Steven Defour - niet hersteld van een enkelblessure. Bjorn Engels ligt ook in de lappenmand, terwijl er een vraagteken achter de naam van Stefano Denswil staat.

De landskampioen maakt zich dan weer sterk dat iedereen - op Chancel Mbemba na - klaar is voor de strijd, inclusief voorgenoemde Defour, Rolando én Dennis Praet. En dan gooien we het nogmaals op: let the games begin!

Pakt Club Brugge eindelijk nog eens een prijs? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET een 111 euro op. Denk je eerder dat het opnieuw een 0-2-overwinning voor RSC Anderlecht zal worden. Dan mag je maar liefst 900 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws