cerCercle Brugge
chaCharleroi
Datum: 21/01/2015 20:30
Competitie: Beker van België
Speeldag: Kwart Finales (T)
Stadion: Jan Breydel
Raakt Cercle ook in Beker voorbij Charleroi?
Raakt Cercle ook in Beker voorbij Charleroi?
Foto: © photonews

Het is amper van dit weekend geleden dat Cercle Brugge en Charleroi tegen elkaar in de wei traden. In de competitie won de Vereniging, nu kan het ook een stekje in de halve finales van de Beker van België afdwingen. De 2-1 uit de heenmatch in Henegouwen geeft mogelijkheden, maar ...

Heel wat spelers van de Vereniging krijgen rust. De derby tegen Club Brugge in het bijzonder en de redding in het algemeen blijven belangrijker bij Cercle. Geen Martens, geen Buysse, geen Haroun en geen Cornelis in de selectie, Wils geblesseerd en Van Acker geschorst.

En toch: doorgaan in de Beker zou Cercle een dubbel duel met ... Club Brugge opleveren in de halve finales. Er toch maar alles voorleggen om ook op dit platform zo lang mogelijk mee te draaien?

Selectie Cercle Brugge: Werner, Van Damme, De Bie, De Kegel, Dewaele, Dussenne, Maertens, Bourdin, Deconinck, Caenepeel, Smolders, Van Roose, Bacelic-Grgic, Godee, Sukuta-Pasu, Muzaqi, D'Haene, Verkindere, Valcke, Buyl.

De bezoekers uit Chareroi hebben wél een A-ploeg aan de basis vanavond. Enkel Marcq en Geraerts kunnen er niet bij zijn om de 2-1 uit de heenmatch te komen verdedigen, zij zijn geblesseerd.

Selectie Charleroi: Penneteau , François, Dewaest, Martos, Marinos , Houdret, Diandy, Ndongala, Saglik, Tainmont, Fauré, Vandermeulen, Baume; Leemans, Willems; Daf; Coulibaly, Mata, Galvez-Lopez, Kitambala.

Wat denkt u?

Als Cercle de punten pakt in eigen huis, dan levert u dat meteen 183 euro op met onze gratis bonus van 60 euro. Winnen de bezoekers? 132 euro, speel dus zeker mee!

Meer nieuws