Datum: 18/12/2018 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: Kwart Finales
Stadion: Stayen
Wie plaatst zich als eerste voor de laatste vier in meest aantrekkelijke affiche van kwartfinales: STVV of Gent?
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

STVV en AA Gent strijden voor eerste plekje in halve finale van Croky Cup

Wie plaatst zich als eerste voor de laatste vier in meest aantrekkelijke affiche van kwartfinales: STVV of Gent?
Foto: © photonews

Amper twee weken na de achtste finales staan deze week de kwartfinales van de Beker van België op het programma. De eerste en enige wedstrijd op dinsdag is meteen ook de aantrekkelijkste affiche: STVV krijgt thuis het bezoek van de Buffalo's.

Het wordt ongetwijfeld een interessant treffen tussen de twee ploegen die samen met KRC Genk op papier het meeste kans hebben op een triomf in de beker. Zeker nu Anderlecht, Club Brugge en Standard vroegtijdig sneuvelden.

STVV heeft iets goed te maken na de verrassende nederlaag op het veld van Lokeren, terwijl AA Gent vrijdagavond in 'Mazzu-time' onderuit ging in Charleroi. De Kanaries kunnen dinsdagavond beroep doen op hun type-elftal, alleen de geblesseerde Ceballos zit niet in de selectie. 

Verstraete geschorst

Gent-coach Jess Thorup selecteerde dan weer 20 namen voor de verplaatsing naar Stayen, maar kan niet rekenen op de geschorste Verstraete. 

De selectie van STVV: Pirard, Steppe, Herbots, Tomiyasu, Garcia Tena, Botaka, Teixeira, Kotysch, De Norre, De Sart, Asamoah, Endo, Bezus, De Petter, Sekine, De Bruyn, Legear, Kamada, Boli en Acolatse

Meer nieuws