Live Eupen moet met zijn tienen voort
Koen Donvil
| 0 reacties
Eupen moet met zijn tienen voort
Foto: © SC

Eupen kan zich vandaag van promotie verzekeren mits winst tegen STVV én als de wedstrijd tussen Moeskroen en OHL op een gelijkspel eindigt. Eupen rekent op zijn spitsen Lallemand en Taulemesse voor doelpunten. Bij Sint-Truiden neemt Deferm de plaats in van de geschorste Schils.

Ook de Limburgers hebben hun lot in eigen handen. Mits winst aan de Kehrweg komen ze aan de leiding en kunnen ze het donderdag in eigen huis afmaken tegen Moeskroen. OHL en Moeskroen komen ook nog in aanmerking voor promotie, al zijn zij wel afhankelijk van de Kanaries en de Panda’sEupen en Sint-Truiden hebben de beste papieren, maar dat kan na vandaag weer helemaal anders zijn.

Eupen leidt met 1 punt meer dan STVV, dat na 2 nederlagen veroordeeld leek maar uit een geslagen positie terugkwam en OHL pardoes tweemaal versloeg. In Haspengouw geloven ze er weer volop in. Getuige daarvan de 20 bussen die het stadsbestuur samen met de club inlegt om zo veel mogelijk supporters naar ons Duitstalig landsgedeelte  te krijgen. De Kanaries worden aangemoedigd door om en bij de 1500 fans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws