Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Stayen
STVV en Charleroi houden elkaar in evenwicht
Thomas Dubois

STVV en Charleroi speelden zaterdagavond 1-1 gelijk. Een resultaat waar vooral Charleroi niet tevreden mee kon zijn. Door de overwinning van Club Brugge ziet het de Bruggelingen zo weglopen en alleen vijfde worden. Kere kwam bij Charleroi opnieuw aan de aftrap. De eerste helft was vrij eentonig en saai met Charleroi als betere ploeg, dat wel zonder veel kansen.

In de tweede helft was er dan toch iets meer beleving in de wedstrijd, vooral Sint-Truiden kwam meer in de wedstrijd en dat leverde halverwege de tweede helft ook een doelpunt op. Van Houdt kon de voorzet van Mulemo in doel duwen. Charleroi ging op zoek naar de gelijkmaker en dat lukte ook een goeie tien minuten voor tijd. Invaller Camus scoorde de 1-1, een correcte eindstand.