KAA Gent - KRC Genk (Jupiler Pro League 2008/2009)

Wedstrijd van Speeldag 13 uit de Jupiler Pro League 2008/2009 tussen KAA Gent en KRC Genk.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90
 2e gele kaart voor Wim De Decker
De Decker krijgt nog een tweede gele kaart na affluiten omdat hij bij de ref verhaal ging halen.
80
In de marge van deze leuke wedstrijd krijgen we slecht nieuws naast het veld: de gewisselde Mutavdzic is afgevoerd naar het ziekenhuis omdat hij het zicht aan één oog kwijt was.
79
Vervangen Ndabashinze Dugary
Ingevallen Daniel Tözser

72

Goal
Doelpunt van Adekamni Olufade (Onbekend Onbekend)
Olufade aarzelt niet en klopt Bailly vanop de stip. 2-3, kan Gent een mirakel verwezelijken?
71
 Gele kaart voor Eric Matoukou

71
 Gele kaart voor Logan Bailly

71
Penalty voor AA Gent! De doorgebroken Olufade wordt neergehaald door Bailly en wordt beloond met een strafschop.
70
Vervangen Roberto Rosales
Ingevallen Adekamni Olufade

66
 Gele kaart voor Jonas De Roeck

62
Toth flirt nu echt wel met rood. Hij gaat opnieuw in de fout, Breda houdt de kaarten op zak. Ronny Van Geneugden laat meteen Hubert opwarmen om Toth te vervangen.
61
Nu is Genk weer heel dicht bij de 1-4. Jorgacevic is oog in oog met Ogunjimi de sterkste.
59
Wat gaat het plots snel. Bailly kan maar net de 2-3 verhinderen.
58
 Gele kaart voor Balazs Toth
Toth met een smerige overtreding, waarvoor hij geel krijgt. Dit had altijd rood moeten zijn.
57

Goal
Doelpunt van Dominic Foley (Onbekend Onbekend)
Kan het dan toch nog? Dominic Foley brengt AA Gent meteen na de 0-3 terug in de wedstrijd.
56

Goal
Doelpunt van Joao Carlos (Elyaniv Barda)
Joao Carlos kan kinderlijk makkelijk de 0-3 binnen tikken na een vrijschop van Barda. Genk helemaal op rozen.
53
Vervangen Aleksandar Mutavdzic
Ingevallen Roy Myrie

46

Goal
Doelpunt van Marvin Ogunjimi (Onbekend Onbekend)
We zijn nauwelijks aan de tweede helft begonnen of het staat al 0-2. Na nauwelijks tien seconden trapt Ogunjimi de 0-2 binnen. Een wel heel gevleide voorsprong voor Genk.
46
We zijn er weer aan begonnen.
46
Vervangen Randall Azofeifa
Ingevallen Valeri Sorokin

Rust
Racing Genk gaat rusten met een 0-1 voorsprong, na een eerste helft waarin nauwelijks iets gebeurde. De Limburgers lijken dus op weg om een goede zaak te doen, al zijn er nog ruim 45 minuten te gaan natuurlijk.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
38

Goal
Doelpunt van Balazs Toth (Onbekend Onbekend)
Eindelijk krijgen we toch iets te zien. Na een hoekschop trapt Balazs Toth Genk 0-1 voor.
35
Het blijft wachten op grote kansen. Het blijft een evenwichtige wedstrijd, zonder echt opschudding.
31
 Gele kaart voor Randall Azofeifa

25
 Gele kaart voor Wim De Decker

15
Beide ploegen houden elkaar in evenwicht.
7
Thijs met het eerste schot op doel, Bailly gaat goed plat.
1
We zijn er nu toch aan begonnen.
1
Met ruim vijftien minuten vertraging komen de spelers op het veld. Zo dadelijk trappen we af.

AA Gent en Racing Genk sluiten de dertiende speeldag af. Beide ploegen willen aansluiting houden met de top, maar mogen dan absoluut niet verliezen. Ondanks de felle sneeuwval gaat de wedstrijd toch door, tot groot ongenoegen van Racing Genk. De Limburgers zaten vier uur op de bus en zijn pas om 20u aangekomen in het stadion. De wedstrijd is dan ook tien minuutjes uitgesteld en begint pas om 20u40.
AA Gent: Jorgacevic Bojan, Thijs Bernd, Maric Milos, Foley Dominic, De Roeck Jonas, Duarte Adriano, Ruiz Gonzalez Bryan, Azofeifa Randall, Rosales Roberto, Mutavdzic Aleksandar, Grondin Christophe.
Racing Genk: Bailly Logan, Cornelis Hans, Matoukou Eric, Carlos Pinto Chaves Joao, Toth Balazs, Dos Santos Tiago Silva, Barda Elyaniv, Ogunjimi Marvin, Dugary Ndabashinze, De Decker Wim, Pudil Daniel.