zwaZulte Waregem
denFCV Dender EH
1-0

Zulte Waregem - FCV Dender EH (Jupiler Pro League 2008/2009)

Wedstrijd van Speeldag 22 uit de Jupiler Pro League 2008/2009 tussen Zulte Waregem en FCV Dender EH.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90
 Gele kaart voor Eric Deflandre

90
 2e gele kaart voor Bart Buysse
Na een akkefietje met Eric Deflandre krijgen beide spelers een gele kaart. Voor Buysse is dit reeds het tweede geel kartonnetje, met de uitsluiting als gevolg.
86
Opnieuw dient doelman Berthelin zich te onderscheiden. Ditmaal op een laag schot van Makiese.
86
Cedric Berthelin tikt met enige moeite de indraaiende hoekschop van Berrier over doel.

80
Met nog tien minuten op de klok leidt Zulte Waregem nog steeds met 1-0. Het wordt nog een moeilijke taak voor Dender om deze achterstand alsnog om te buigen. De bezoekers konden immers in deze partij nog niet overtuigen.

Goal
Doelpunt van Chris Makiese (Onbekend Onbekend)
De invaller brengt Zulte Waregem op voorsprong. Hij benut de rebound na een schot van Kevin Roelandts.
66
Vervangen Maxime Seminck
Ingevallen Steven Jacobs

63
Cedric Berthelin heeft een goede reflex in huis op de kopbal van Kevin Roelandts.
62
Vervangen Tarmo Neemelo
Ingevallen Chris Makiese

59
Eindelijk Dender nog eens. Aganovic brengt de bal tot bij De Storme die net voorlangs besluit.
52
 Gele kaart voor Rudy Saintini

49
Franck Berrier en Kevin Roelandts met een knappe actie. deze laatste schiet de bal pal op doelman Berthelin.
48
Admir Aganovic schiet de eerste kans van deze tweede helft in het zijnet.
46
Scheidsrechter Pots laat zich even opmerken. Hij fluit de tweede helft te vroeg op gang, twee spelers van Zulte Waregem waren immers nog niet op het veld verschenen. De tweede poging is de goede.

Rust
De spelers zoeken na een weinig boeiende eerste helft de warme kleedkamers op. Hopelijk wordt de tweede helft van een betere makelij.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+1
Tarmo Neemelo met een goede actie. Zijn volley gaat voorlangs.
38
Franck Berrier schudt de supporters even wakker met een schot tussen de palen. Doelman Berthelin brengt makkelijk redding.