gnkKRC Genk
tubTubeke

KRC Genk - Tubeke (Jupiler Pro League 2008/2009)

Wedstrijd van Speeldag 27 uit de Jupiler Pro League 2008/2009 tussen KRC Genk en Tubeke.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
88
 Gele kaart voor Dimitri Daeseleire

85
Vervangen Adam Nemec
Ingevallen Jelle Vossen

83
Toch nog een doelpunt in de tweede helft, maar de goal van Karaca wordt afgekeurd wegens buitenspel.
74
Yasin Karaça besluit naast. Tubeke zoekt de goal, maar vindt ze niet.
68
In de tweede helft is er heel wat minder te beleven in Genk.
63
Vervangen Balazs Toth
Ingevallen Daniel Tözser

60
Genk laat Tubeke nu wat meer komen.
55
Een schot van Tom de Mul gaat voorlangs. De bal raakt de paal zelfs nog.

Rust
De wedstrijd is al gespeeld aan de rust. Vanaf Barda de ban brak voor Genk, liep het allemaal veel vlotter voor de thuisploeg. Benieuwd of Genk de score in de tweede helft nog wat kan aandikken.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45

Goal
Doelpunt van Ngongca Anele (Adam Nemec)
Nemec legt terug voor Anele en die trapt de bal perfect in de hoek: 3-0 voor Genk. Over en out voor Tubeke.
35

Goal
Doelpunt van Balazs Toth (Onbekend Onbekend)
Balasz Toth krijgt de bal voor de voeten en trapt door een bos van spelers binnen: 2-0 voor Genk. Tubeke lijkt uitgeteld.
33

Goal
Doelpunt van Elyaniv Barda (Onbekend Onbekend)
Via een hoofd van Tubeke komt de bal bij Barda en de Israëliër trapt binnen: 1-0.
30
Huysegems krijgt de bal van Nemec, maar de spits mikt op de binnenkant van de paal.
26

21
Een poging van Toth gaat over.
20
Tubeke duikt op voor het doel van Genk. Mvuezolo legt goed af, maar Karaça besluit naast.
16
Voorzet van Tom De Mul, maar Barda kopt over.
13
Genk zoekt naar openingen, maar vindt die voorlopig niet.
7
Voorzet van De Mul, maar Huysegems kopt over. De eerste kans van de wedstrijd is dus voor Genk.
4
Forschelet schiet ver naast.

Racing Genk slikt de laatste wedstrijden vrij veel doelpunten. Maar dat kan ook gezegd worden van Tubeke. Mogelijk krijgen we dus een spectaculaire wedstrijd. Feit is dat beide teams de drie punten broodnodig hebben. Na de nederlaag bij Standard moet Genk weer winnen om op de vierde plaats te blijven. Tubeke speelt zijn laatste troeven uit in de degradatiestrijd. Bij Genk verdringt Anele Matoukou weer naar de bank. Ederson begint mogelijk in de basis. Voorin speelt Vossen of Nemec. Die knooop is nog niet doorgehakt. Alex zit niet in de kern. Tubeke zal met een ongewijzigd elftal in vergelijking met de nederlaag tegen Westerlo aan de aftrap verschijnen. De scheidsrechter vanavond is Ed Janssen.
Racing Genk: Verhulst Davino, Carlos Pinto Chaves Joao, Hubert David, Anele Ngongca, Daeselaire Dimitri, Barda Elyaniv, Toth Balazs, Pudil Daniel, Nemec Adam, Huysegems Stein, De Mul Tom.
Tubeke: Ardouin Nicolas, Dufer Grégory, Forschelet Gérald, Vandelannoite Jason, Brouckaert Yohan, Haydock Alan, Musumbu Mvuezolo Muscal, Beynié Romain, Neels Grégoire, Karaca Yasin, Dajic Jusuf.