lokSporting Lokeren
Germinal Beerschot
1-0
Datum: 18/04/2009 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Daknam
Lokeren wint in 97e minuut
Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Lokeren wint in 97e minuut
Foto: © SC

97 minuten, zo lang heeft het geduurd voor de supporters iets te zien kregen in Lokeren - Germinal Beerschot. Van de spelers weliswaar, want de supporters zelf zorgden wel voor opschudding.

De eerste helft had nauwelijks iets om het lijf. Lokeren noch Germinal Beerschot wist een noemenswaardige kans te creëren, dus besloot een supporter in te grijpen. Hij geraakte door de afscheiding en rende het veld op, de scheidsrechter kon niet anders dan het spel even stilleggen.

In de tweede helft hetzelfde verhaal. Opnieuw slaagden een aantal fans er in om het veld te betreden, opnieuw werd de wedstrijd een tijdje stil gelegd. Het kwam Germinal Beerschot uiteindelijk duur te staan, want in de zevende minuut van de extra tijd zorgde Stijn De Wilde voor de enige goal van de avond. De invaller legde de bal op een vrijschop van Carevic tegen de netten.

Al bij al een verdiende zege, want Lokeren was in de slotfase toch de betere ploeg. Germinal Beerschot verliest zo voor de vierde keer op rij en moet nu echt naar beneden kijken. Roeselare kan mits winst op Dender zelfs op drie punten komen.
Herbeleef Sporting Lokeren - Germinal Beerschot