lokSporting Lokeren
kvkKV Kortrijk
Datum: 18/10/2008 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Daknam
Maazou helpt Lokeren opnieuw
Dirk Pieters
| 0 reacties
Maazou helpt Lokeren opnieuw
Foto: © SC

Lokeren nam het zaterdagavond op tegen KV Kortrijk. Vele 'kenners' gingen voor een gelijkspel, maar de ploeg van trainer Georges Leekens maakte er in een spectaculaire wedstrijd 2-0 van.

Lokeren en Kortrijk maakten er een leuke avond van. Beide ploegen kregen heel wat kansen. Het werd een verrassend aangenaam begin van de wedstrijd waarin vooral Lokeren het laken naar zich toe trok. Het meeste gevaar kwam van Maazou, maar de topschutter liet in de beginfase wel enkele mooie kansen liggen. Toch was de goalgetter opnieuw de reddende engel van Lokeren. De aanvaller zette de thuisploeg op één 1-0 voorsprong. Na het openingsdoelpunt kreeg Lokeren nog meer ruimte en daar had Kortrijk aanvankelijk geen antwoord op.

Ook na de pauze bleef Lokeren goed voetbal brengen. Kortrijk probeerde, na de pauze met drie spitsen, iets terug te doen, maar kon doelman Copa nooit verontrusten. KVK creëerde wel een resem kansen, maar de overwinning van Lokeren kwam nooit in gevaar. In de slotfase, toen KV Kortrijk alles of niets speelde, zorgde Golan uiteindelijk voor de 2-0 eindstand.  
Herbeleef Sporting Lokeren - KV Kortrijk