chaCharleroi
andAnderlecht
Datum: 07/08/2010 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Anderlecht bijt tanden stuk op Charleroi
Fabian Morren
| 0 reacties
Anderlecht bijt tanden stuk op Charleroi
Foto: © SC

Anderlecht heeft op de tweede speeldag zijn eerste puntenverlies van het seizoen geleden. Paars-wit kwam bij Charleroi niet verder dan een scoreloos gelijkspel.

Anderlecht begon niet al te best aan de wedstrijd. Paars-wit speelde onzorgvuldig en kon enkel dreigen op stilstaande fases met kopballen van Juhasz. De thuisploeg deed goed mee en loerde op de counter. In de eerste helft moest Proto echter weinig of niet in actie komen.

Ook na de rust bleef Anderlecht te ver onder zijn normale niveau om Charleroi het echt moeilijk te maken. De Karolo's bleven hopen op een dodelijke counter en dreigden ook, onder meer via invaller Hernan Losada. Echt grote kansen leverde het de thuisploeg echter niet op.

Maar ook Anderlecht was maar weinig echt gevaarlijk. Matias Suarez kreeg na een kwartier in de tweede helft de beste mogelijkheid. De Argentijn plaatste de bal echter naast het doel van Baguette. De doelman van Charleroi wilde ook niet van wijken weten op enkele pogingen van Boussoufa in de slotfase. Ariël Jacobs gooide ook nog Romelu Lukaku in de strijd. Ook hij kon het tij echter niet doen keren.

Herbeleef Charleroi - Anderlecht