Datum: 22/09/2010 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Regenboogstadion
Germinal Beerschot geeft 1-3-voorsprong weg
Fabian Morren
| 0 reacties
Germinal Beerschot geeft 1-3-voorsprong weg
Foto: © SC

Germinal Beerschot heeft een wel zeer pijnlijke nederlaag geleden bij Zulte Waregem. De bezoekers gaven in de tweede helft nog een 1-3-voorsprong uit handen.

De thuisploeg trof al snel raak. René Sterckx kwam naar binnen en trapte via de binnenkant van de verste paal raak. Lang duurde de vreugde van Zulte Waregem echter niet, want Junior Negrao scoorde meteen tegen. De aanvaller bedankte coach Glen De Boeck voor het vertrouwen. Het was immers de eerste keer dat hij aan de aftrap kwam bij GB.

Junior Negrao bleek overigens niet af te stoppen, want nog voor de rust trof hij nog twee keer raak. Met een loepzuivere hattrick zette hij zo de Antwerpse fusieclub op een veilige voorsprong. Maar na de rust kantelde de wedstrijd helemaal.

De aansluitingstreffer kwam er via Thomas Matton. Die zag zijn vrije trap in één tijd in doel waaien. Op dat moment was er nog niets aan de hand voor GB, maar Nfor maakte wat later echter de gelijkmaker. Germinal Beerschot was aangeslagen en slikte zowaar nog een vierde tegendoelpunt. Ditmaal was Traoré de afwerker.