Datum: 12/02/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Tchité en Mbokani spelen in de klassieker
Fabian Morren
| 0 reacties
Tchité en Mbokani spelen in de klassieker
Foto: © SC

Standard-Anderlecht, oftewel de Clasico van het Belgische voetbal, staat vandaag om 14u30 op het programma. Nemen de Rouches revanche voor de vernedering eerder op het seizoen of haalt Anderlecht weer de volle buit in een topper?

Standard ging in het Astridpark met 5-0 voor de bijl en dat ligt bij de Luikenaars nog steeds zwaar op de maag. Eén grote afwezige bij de Rouches, want Vainqueur zal er niet bijlopen. Zijn vervanger wordt Bjarnason. Vooraan krijgt Tchité de voorkeur op Batshuayi.

Bij Anderlecht geen Wasilewski, want de rechtsachter pakte tegen Genk zijn vijfde gele kaart van het seizoen. Een kans voor Denis Odoi of tovert Jacobs nog wat anders uit zijn hoed? De rest van het elftal staat vast, want de Brusselaars roteren dit seizoen heel weinig. Mbokani start dus in de basis.

Opstellingen:
Standard:
Bolat, Goreux, Ciman, Kanu, Pocognoli, Mujangi-Bia, Tchité, Cyriac, Bjarnason, Buyens, Gakpé
Anderlecht: Proto, Odoi, Juhasz, Kouyate, Safari, Biglia, Kljestan, Jovanovic, Gillet, Suarez, Mbokani

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Anderlecht is favoriet. Een gokje op Standard daarentegen zal u iets meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 345 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Standard wint u 450 euro.

Meer nieuws