Live Jorgacevic weer in doel bij Club Brugge
Melissa Maes
| 0 reacties
Jorgacevic weer in doel bij Club Brugge
Foto: © SC

Club Brugge zag zaterdag hoe AA Gent punten liet liggen op het veld van Lokeren, dus kan blauw-zwart mits winst verder uitlopen van de nummer drie. Daarvoor moet het vanavond kunnen afrekenen met KV Kortrijk.

De ploeg van KVK-coach Vanhaezebrouck toonde zich in de heenwedstrijd het sterkst door Club Brugge met lege handen naar huis te sturen (2-1). Blauw-zwart is verwittigd en weet dan ook wat te doen als het de kloof met leider Anderlecht wil dichten. Toch zal het geen makkelijke avond worden tegen de seizoensrevelatie.

Club-trainer Daum kan geen beroep doen op Dhoest, Van Gijseghem, Blondel en Odjidja. Voor de match tegen Hannover waren Jorgacevic en Bakenga niet speelgerechtigd, maar nu zijn ze er weer bij. Vanhaezebrouck kan niet rekenen op Vandenbroeck en Capon. Scheidsrechter van dienst is de Nederlander Nijhuis.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 18 uur.

Opstellingen:
Club Brugge:
Jorgacevic, Hoefkens, Donk, Jordi, Stenman, Lestienne, Zimling, Vazquez, Bakenga, Akpala, Refaelov
KV Kortrijk: Van Hout, Tambe, Martin, Zukanovic, Oussalah, Pavlovic, De Mets, Monrose, Messoudi, Nfor, Chavarria

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Club Brugge is favoriet. Een gokje op KV Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Club Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 213 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KV Kortrijk wint u 1087,50 euro.

Meer nieuws

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Eindronde: Finale (Terug)
KAA Gent KAA Gent 2-1 Cercle Brugge Cercle Brugge