Standard - OH Leuven (Jupiler Pro League 2011/2012)

Wedstrijd van Speeldag 29 uit de Jupiler Pro League 2011/2012 tussen Standard en OH Leuven.

Datum: 18/03/2012 14:30
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)

Live

Discussieer live mee!

Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90
 Gele kaart voor Bjorn Ruytinx

87
 Gele kaart voor Karel Geraerts
Geraerts krijgt de eerste gele kaart na een fout op Buyens. De eerste gele kaart valt pas in de 88ste minuut.
85
Yoni Buyens trapt over het doel van Kaminski.
80
Vervangen Oleksandr Iakovenko
Ingevallen Thomas Azevedo

76
Batshuayi mist de kans op een forfaitscore. Hij gaat alleen op Kaminski af maar plaats de bal naast.
75
OH Leuven was dichtbij de 4-1. Hij stift de bal over Bolat maar ook over het doel.
75
Het kalf is al lang verdronken voor OH Leuven. Invaller Brogno ziet zijn schot naast gaan.
71
Het valt op dat Riga al zijn wissels al heeft opgebruikt. Nochtans moeten we nog 20 minuten spelen.

Goal
Doelpunt van Jelle Van Damme (Sébastien Pocognoli)
Het wordt een afstraffing voor OHL. Pocognoli zet voor en Van Damme mag ongehinderd binnenkoppen
62

Goal
Doelpunt van Trevizans Felipe (Serge Gakpé)
Gapké zet voor en Felipe kopt aan de eerste paal binnen. De match is gespeeld!
57
Vervangen Mohammed Tchite
Ingevallen Birkir Bjarnason

56
Pocognoli zet de bal voor en Tchite met een reuzekans. Hij trapt van dichtbij over.
53
De bezoekers zijn niet in staat om gevaarlijk te zijn. Daardoor kan Standard rustig de partij controleren.
48
De wedstrijd lijkt nu wel gespeeld. Het lijkt voor OHL een onmogelijke taak om nog minstens twee keer te scoren.
47

Goal
Doelpunt van Jelle Van Damme (Réginal Goreux)
Net zoals in de eerste helft, start Standard met een vroege goal. Van Damme is sneller dan Vermeulen op de bal en tikt binnen op een voorzet van Goreux.
46
De tweede helft is begonnen.

Rust
Een doelpunt van Tchite heeft voor het verschil gezorgd. Hij kopt een voorzet van Gapké al vroeg in de wedstrijd binnen. Slaagt OH Leuven er in de tweede helft nog in om de gelijkmaker te scoren?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
44
Tchite kopt op doel en Kaminski pakt. Het ziet er naar uit dat we met 1-0 gaan rusten.
41
Vervangen Gohi Bi Cyriac
Ingevallen William Vainqueur

Cyriac kan niet verder. Hij wordt vervangen door Vainqueur.
41
Opnieuw is Tchite gevaarlijk. Hij trapt in één tijd naast.
39
Er is een probleem met Cyriac. Bij een tackle is hij slecht neergekomen. Kan hij nog verder?
38
Bijna was het 2-0! De vrije trap van Pocognoli gaat op de paal. In de rebound trapt Gherson op de lat.
33
Standard is slap aan het spelen. Opnieuw moet Bolat paraat zijn op een schot van Diandy.
33
Karel Geraerts had een kans om te scoren tegen zijn ex-ploeg. Hij trapt in de handen van Bolat.
31
Tchite probeert het met een volley maar de bal waait hoog over. Het was een alles of niks poging van de spits.
28
Het is de 28ste minuut. Door het stadion klinkt een minuut applaus voor de slachtoffers van de busramp.
27
Bolat moet redding brengen op een verrassend schot van Ruytinx.
25
Remacle trapt nu zelf op doel en Bolat werkt in hoekschop. De bezoekers komen stilaan maar zeker beter in de match.
24
Ruytincx kopt een voorzet van Remacle in de handen van Bolat. De doelman van Standard komt hier goed weg want hij was al ver uit zijn doel gelopen.
23
Kaminski plukt een verloren voorzet van Pocognoli uit de lucht. Het is zeker geen hoogstaande wedstrijd.