cluClub Brugge
berBergen
Datum: 15/12/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Jan Breydel
Live Pakt Garrido met 'nieuwe ploeg' 13 op 15?
Pakt Garrido met 'nieuwe ploeg' 13 op 15?
Foto: © SC

Juan Carlos Garrido gaat door met zijn zuivering van de Brugse kern. Voor de wedstrijd tegen Bergen zijn er opnieuw twee slachtoffers gevallen. Het lijkt er op dat de Spanjaard ondertussen zijn basiselftal gevonden heeft.

Garrido gaat er met de grove borstel doorheen. Na Jorgacevic, Van Acker en Almebäck is het nu de beurt aan Jörgensen en Vleminckx om uit de wedstrijdkern gehouden te worden. Birger Verstraete mag dan weer rekenen op zijn vierde basisplaats op rij. Buysse moet zijn plaats afstaan aan Stenman.

Enzo Scifo wil met zijn jongens de knop weer omdraaien na de 0-5 die ze op eigen veld van Anderlecht moesten incasseren. Ook slechts 1 wijziging bij Bergen. Werner neemt plaats tussen de 2 palen. Hij vervangt de geschorste Berthelin.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat blauw-zwart met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 84 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van de Draken strijkt u 375 euro op.

Meer nieuws