cluClub Brugge
kvkKV Kortrijk
Datum: 26/12/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Jan Breydel
Live Club Brugge met 19 op 21 de winter in?
Club Brugge met 19 op 21 de winter in?
Foto: © SC

Kan Club Brugge opnieuw de punten thuishouden tegen Kortrijk, dat nog nooit kon winnen op het veld van Brugge? Volg het live mee.

Het veld in Brugge ligt er slecht bij na de wedstrijd tussen Cercle Brugge en Waasland-Beveren dit weekend. Aanhoudende regenval heeft de situatie enkel erger gemaakt, dus bestaat de kans dat de wedstrijd gewoon wordt uitgesteld. Als de wedstrijd wel doorgaat, zal dat op een slecht veld zijn en dat zal het spel mogelijk negatief beïnvloeden.

Bij Brugge zal Larsen er in ieder geval niet bij zijn: hij is geblesseerd. Ook Blondel is geblesseerd, Stenman is op bezoek bij zijn zieke vader in Zweden. Bacca zit een schorsing uit.

Kortrijk wil na een slechte reeks, waarin een 0 op 12 werd behaald, toch nog met een goed gevoel de winterstop in proberen te gaan. Nieuw verlies zou de kansen op play-off 1 nog meer hypothekeren, dus moet er eigenlijk gewonnen worden. Op het veld van een Club Brugge in vorm wordt dat echter niet makkelijk. Kortrijk won nog nooit op het veld van Club Brugge.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Club Brugge is duidelijk favoriet. Een gokje bij UNIBET op Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Een gok van 60 euro op Brugge levert 87 euro op, een gokje van 60 euro op Kortrijk kan je 420 euro opbrengen.

Meer nieuws