Datum: 01/02/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Daknam
Lokeren wil en moet nog eens voorbij Gent raken
Lokeren wil en moet nog eens voorbij Gent raken
Foto: © Photonews

ALweer staat er een duel tussen Sporting Lokeren en AA Gent op het appel. In de Beker van België waren de Buffalo's nog te sterk voor de Waaslanders, nu moet Lokeren winnen als het nog kans wil maken op play-off 1.

It's now or never voor de troepen van Peter Maes. In een rechtstreeks duel met AA Gent moet het voor het eerst sinds 2010 nog eens proberen te winnen van de Buffalo's, om zo aanspraak te blijven maken op de top-6.

Dat zal het nog zonder Copa - met Afrika Cup-verplichtingen - en Besart Abduraihimi moeten doen. De IJslandse potentiële nieuwkomer Ingasson komt vandaag kijken, spelen zal voor volgende week zijn.

Bij AA Gent moeten ze ook geen tifo vrezen met een doodskop op, want die werd door het bestuur van Lokeren in de sfeer van vorige week op Sclessin als te zwaar geacht.

Raman en Oussalah zijn geblesseerd, Asare zit een schorsing uit bij de Buffalo's. Het zal dus zonder de kwikzilveren Benito moeten gebeuren voor de doelpunten. Krijgt Pollet nog eens een kans?

En wie wint?

Als de Buffalo's aan het langste eind trekken, maken we van uw gratis bonus van 60 euro meteen 162 euro. Voor een thuisoverwinning krijgt u evenveel, een gelijkspel is misschien de gulden middenweg.

Meer nieuws