gnkKRC Genk
andAnderlecht
Datum: 22/02/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Luminus Arena
Genk en Anderlecht strijden straks met het mes op de keel
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Genk en Anderlecht strijden straks met het mes op de keel
Foto: © photonews

Anderlecht wil zijn uitschuiver van vorig weekend tegen KV Mechelen rechtzetten met een overwinning in Limburg. Racing Genk kan zich op zijn beurt geen puntenverlies veroorloven in de strijd om een plek in play-off 1.

De belangen zijn groot, de beleving zal intens zijn en de spanning te snijden wanneer Racing Genk en Anderlecht in de vooravond hun partij op gang trappen. Voor beide teams is elk punt van cruciaal belang.

Anderlecht liet de overwinning tegen KV Mechelen in de slotfase door de vingers glippen, maar reageerde met een knappe prestatie tegen Dinamo Moskou. De terugkeer van Steven Defour naar de Cristal Arena zal een zure smaak geven voor de thuissupporters, al kondigden zij al aan geen acties te plannen.

Besnik Hasi heeft af te rekenen met heel wat geblesseerden. Vooral de aanslepende blessure van Dennis Praet baart hem zorgen. Maar ook Mbemba, Conte, Sylla en Kawaya lopen er vanavond niet bij. Wellicht mag Marin aan de match beginnen.

Racing Genk pakte vorig weekend in extremis de drie punten op het veld van Westerlo, maar dat gebeurde zonder goed voetbal. Tegen Anderlecht zullen de jongens van McLeish toch een tandje moeten bijsteken. Genk vindt maar moeilijk de weg naar de netten en de Schotse oefenmeester kan nog steeds niet rekenen op Mboyo.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 168 euro als KRC Genk wint
  • 147 euro als Anderlecht wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws