Datum: 15/08/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Le Canonnier
Opnieuw een wereldmatch op Le Cannonier?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Mouscron-Péruwelz - Standard roept mooie herinneringen op

Opnieuw een wereldmatch op Le Cannonier?
Foto: © photonews

Je zou het misschien niet verwachten, maar wij kijken echt uit naar Moeskroen - Standard. En niet alleen omdat er deze keer meer dan 1.800 man op Le Cannonnier aanwezig zal zijn.

Neen, Mouscron-Péruwelz - Standard was vorig seizoen de meest interessante affiche van het reguliere seizoen. De thuisploeg leefde toen op een wolk en velen zagen hen zelfs meestrijden voor een plek in Play-Off I.

Aan de overkant stond Standard vlak voor de bom ginds echt ontplofte. We kregen een fenomenale pot voetbal, met twee teams die enkel aan de aanval dachten. Bekijk hieronder nogmaals de fantastische beelden.

Of het dit jaar opnieuw zo'n vaart zal lopen, is twijfelachtig. Mouscron-Péruwelz is in volle heropbouw en Standard lijkt toch wat stabieler dan de voorbije jaren. Toch hopen we op alweer een leuke pot voetbal. Vanavond uiteraard live te volgen op Voetbalkrant.com.

Selectie RMP: Marciano,Dussenne,Mezague, Boumediene, Marquet, Badri, Michel, Mohamed, Rausin, Aksentijevic, Markovic , Dingomé, Amallah, Gulan, Vaccaro, Peyre, Pavlovski, Defourny, Scepovic.

Selectie Standard: Thuram, Hubert, Pirard, Milec, Teixeira, Faty, Fiore, Van Damme, Andrade, El Messaoudi, Enoh, J. De Sart, Trebel, Legaer, Kasmi, Knockaert, Badibanga, Santini, Yattara.

RMP is de grote underdog bij UNIBET. Een gokje van 60 euro op de fusieclub kan maar liefst 312€ opleveren als ze stunten. Die 60 euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws