kvmKV Mechelen
kvoKV Oostende
1-0
1-1
55' Knowledge Musona (pen)
Datum: 22/11/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Achter de Kazerne
KV Oostende op zoek naar bevestiging en leidersplaats Achter de Kazerne
Redactie
| 0 reacties

KV Oostende wil ook in Mechelen de drie punten pakken en leider blijven

KV Oostende op zoek naar bevestiging en leidersplaats Achter de Kazerne
Foto: © photonews

Onze herfstkampioen begint vandaag aan het tweede luik van de competitie. Wil het leider blijven en zo bevestigen, dan moet het winnen Achter de Kazerne in Mechelen. En dat is nooit een makkelijke opdracht natuurlijk.

Er was een tijdje twijfel of de wedstrijd wel zou doorgaan door de verhoogde terreurdreiging, maar (voorlopig) is het duidelijk: de match zal vanavond wel degelijk worden gespeeld.

KV Mechelen wil iets rechtzetten in eigen huis, Jens Naessens krijgt meer dan waarschijnlijk zijn kans in de spits door de blessure van Dalibor Veselinovic.

Ook Yves Vanderhaeghe moet schuiven: met Antunes, Lukaku en Capon mist hij wel wat vleugelverdedigers. Mogelijk schuift Milic naar de linksachter en komt Vandendriessche bijpikkelen op de rechtsachter. Voor Wouter Biebauw een terugkeer naar Achter de Kazerne, al zal Ovono meer dan waarschijnlijk onder de lat plaatsnemen.

Oostende kan je flink wat opleveren

Als u 60 euro inzet op KV Oostende kan u meteen een slagje slaan. Een gokje van 60 euro - een welkomsbonus die u krijgt bij Unibet - levert al meteen 177 euro op. Via deze link kan u uw welkomsbonus gaan opeisen.

Meer nieuws