Datum: 21/11/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: King Power at Den Dreef
Allebei 0 op 12 en straks tegenover elkaar: OHL - Genk
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Allebei 0 op 12 en straks tegenover elkaar: OHL - Genk
Foto: © Photonews

Met OH Leuven en KRC Genk staan vanavond twee ploegen onder grote druk tegenover elkaar. Beide teams moeten absoluut die broodnodige zege pakken. "Het wordt een strijd op het scherp van de snee", voorspelt Peter Maes.

Zowel OHL als Racing Genk bleven voor de interlandbreak achter met een troosteloze 0 op 12 en zakten weg in de rangschikking. Genk naar plaats 9, OHL naar de laatste stek. Het belang van de 3 punten is voor beide teams dan ook zeer groot.

Ondanks de strak gespannen zenuwen verwacht de Genkse oefenmeester een open strijd. “Ik verwacht geen gesloten match. In wat we tot nu toe van OHL hebben gezien, brengen zij toch heel wat mensen voor de bal.”

Peter Maes moet het stellen zonder Gorius en Hamalainen. De Camargo, Kebano en Buffel geraakten wel tijdig fit voor de strijd.

Nervositeit in Leuven

In Leuven was de nervositeit goed voelbaar deze week. Zo werden spelers bevraagd in verband met hun coach die nu echt onder druk komt te staan. 

Tot overmaat van ramp heeft Mathijssen een spitsenprobleem. Ojo en Regales zijn allebei out waardoor een niet volledig fitte Kostovski toch in aanmerking komt. 

Meer nieuws