Datum: 21/11/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Freethiel
De Freethiel maakt zich op voor de komst van Mémé Tchité
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Waasland-Beveren krijgt STVV over de vloer

De Freethiel maakt zich op voor de komst van Mémé Tchité
Foto: © photonews

STVV zet de terugronde in met een verrassing van formaat. De Truienaars haalden Mémé Tchité weer naar België en zetten hem vanavond meteen in als geheime wapen op de Freethiel.

Want Sint-Truiden trekt naar Waasland-Beveren om zijn top 6-plek vast te houden. Dat Tchité speelgerechtigd is, komt de pormovendus goed uit. Centrumspits Yohan Boli (hamstrings) staat nog enkele weken aan de kant. Net als Jean-Luc Dompé (adductoren).

Waasland-Beveren zakte na de 1 op 9 wat weg in de stand, maar kan terugblikken op een geslaagde heenronde. Enkele jongens lieten fraaie dingen zien, waaronder Olivier Myny die deze week nog bijtekende tot 2019.

Stijn Vreven kan weer rekenen op Valtteri Moren en Deni Milosevic. Hugo Sousa die een operatie onderging aan de voet ontbreekt. Ook Thibault Moulin (quadriceps) is niet van de partij.

Wie feest in het Waasland?

Thuisploeg Waasland-Beveren? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 139,2 euro op. Meer vertrouwen in de bezoekers? Dan kan u met een gokje voor hetzelfde bedrag 180 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

 

Meer nieuws