Datum: 26/12/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Guldensporenstadion
Club Brugge gaat op zoek naar eerste overwinning in zes jaar in het Guldensporenstadion
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

KV Kortrijk - Club Brugge

Club Brugge gaat op zoek naar eerste overwinning in zes jaar in het Guldensporenstadion
Foto: © Photonews

KV Kortrijk en Club Brugge trappen vanmiddag de laatste speeldag van 2015 af. Vooral blauw-zwart wil komaf maken met de enorm slechte reeks in het Guldensporenstadion.

De laatste overwinning van Club Brugge in competitieverband op het veld van KV Kortrijk dateert al van 30/12/2009. De troepen van Michel Preud'homme wachten dus al zes jaar op een nieuwe driepunter.

Club Brugge neemt in het Guldensporenstadion niet alleen afscheid van 2015, maar mogelijk ook van Thomas Meunier. Victor Vázquez lijkt dan al weg. Hij zit niet in de selectie.

KV Kortrijk wil dan weer winnen met het oog op play-off 1. De Kerels waren aan een sterke reeks bezig, maar lieten de voorbije twee wedstrijden een nul op zes optekenen.

"Het wordt belangrijk om van Club Brugge te winnen om mee te zijn met de groep", weet Gertjan De Mets. "Al zal elke wedstrijd de komende maanden belangrijk zijn in de strijd om een ticket voor play-off 1."

Kan blauw-zwart eindelijk nog eens winnen in het Guldensporenstadion? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 113 euro op. Denk je eerder dat de roodhemden de punten zullen thuishouden? Dan mag je maar liefst 240 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws