Club Brugge begint sprint richting PO1 met thuismatch tegen RMP
Cédric De Volder
| 0 reacties

Club Brugge - Royal Mouscron Péruwelz

Club Brugge begint sprint richting PO1 met thuismatch tegen RMP
Foto: © Photonews

Club Brugge hervat de competitie na de winterstop met een thuiswedstrijd tegen Royal Mouscron Péruwelz. Met andere woorden: een ideaal hapje om de sprint richting play-off 1 aan te trekken.

Maar daar is Michel Preud'homme het niet mee eens. "Royal Mouscron Péruwelz is een ploeg die buitenshuis een blok kan neerzetten. Die 0-4-overwinning bij KRC Genk was geen toeval."

Ludovic Butelle - de langverwachte vervanger van Mathew Ryan - zal normaliter aan de wedstrijd beginnen. Daardoor verhuist Sébastien Bruzzese naar de bank. Verder zijn Laurens De Bock en Leandro Pereira geblesseerd, Claudemir zit op de strafbank.

Voor les Hurlus is een overwinning dan weer broodnodig. De Henegouwers klommen de voorbije maanden op in het klassement, maar maakten vervolgens een vrije val. De veertiende plaats is dan ook hun deel. 

Maar blauw-zwart heeft nog een eitje (of twee) te pellen met RMP. Op Le Cannonnier ging Club Brugge 2-1 onderuit. Zal dat op Olympia ook gebeuren? Enkel RSC Anderlecht kon dit seizoen de muur helemaal slopen.

Meer nieuws

Meer nieuws

Jupiler Pro League