Datum: 30/10/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Freethiel
Knalt 'Teo' opnieuw tegen stuurloos Waasland-Beveren?

Voorbeschouwing: Waasland-Beveren - Anderlecht

Knalt 'Teo' opnieuw tegen stuurloos Waasland-Beveren?

In het, deze week toch, woelige Waasland komt zondagavond Anderlecht op bezoek op de Freethiel. Waasland-Beveren, nog steeds zonder coach, wacht alvast een zware dobber.

Akkoord tegen KV Mechelen was het spel niet je dat van Anderlecht, maar de Brusselaars wonnen wel met een droge 2-0 dankzij goals van Teodorczyk en Tielemans. Zo werd de kater na de wedstrijd in Brugge toch een beetje doorgespoeld.

Bij Waasland-Beveren hebben ze een moeilijke week achter de rug na het ontslag van coach Stijn Vreven. Zeker nu blijkt dat ook de spelersgroep gekant was tegen zijn vertrek. Het wordt een hele klus om vanavond het hoofd koel te houden.

Het gelijkspel tegen Moeskroen was immers niet om aan te zien. Valtteri Moren en Allessandro Cerigioni zijn nog geblesseerd. Jongelingen Aaron Dhondt en Kjetil Borry komen bij de selectie.

Verwachten jullie opnieuw een goal van Teo bij paarswit? Dan kan een goeie gok van 60 euro u 129 euro opleveren. Die zestig euro? Die krijgt u dankzij ons en UNIBET gratis via deze link!

Meer nieuws