kvmKV Mechelen
staStandard
Datum: 20/11/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Achter de Kazerne
Ferrera en Jankovic kruisen elkaar opnieuw, deze keer langs de zijlijn
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Beladen duel tussen KV Mechelen en Standard kondigt zich aan

Ferrera en Jankovic kruisen elkaar opnieuw, deze keer langs de zijlijn
Foto: © Photonews

Zondag om 18 uur zijn alle spots gericht op Yannick Ferrera. De oefenmeester van KV Mechelen staat voor het eerst oog in oog met Standard, de club die hem begin september aan de deur zette.

Na maanden van onrust kwam er een einde aan de samenwerking tussen Ferrera en de Rouches. Aleksandar Jankovic nam zijn plaats in, Ferrera maakte de omgekeerde beweging richting Mechelen.

De Vilvoordenaar zou maar wat graag het scenario van vorig jaar herhalen, toen Malinwa Standard met een 4-0-pandoering naar Luik stuurde. (Lees er HIER meer over). KVM kan hiervoor echter geen beroep doen op De Witte en Vanlerberghe (adductoren), Paulussen (quadriceps), Osaguona (hamstrings) en Moris (meniscus).

Jankovic heeft voor zijn terugkeer naar de Maneblussers keuze te over. Dossevi en Andrade zitten weer in de selectie. De schorsingen van Trebel en Fai zitten erop. En dus kan de Serviër kiezen uit ruim dertig (!) spelers.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Een gokje op Mechelen of Standard kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws