Datum: 12/03/2017 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Lotto Park
Geeft Weiler straks Kara zijn zin en wat met Stanciu?

Anderlecht-Waasland-Beveren in het teken van de revanche

Geeft Weiler straks Kara zijn zin en wat met Stanciu?
Foto: © photonews

Veel hangt er niet meer af van de wedstrijd tussen Anderlecht en Waasland-Beveren. Vooral paars-wit heeft nog iets te verliezen: de voeling met Club Brugge bovenaan de stand van het klassement. En de wedstrijd staat vooral in het teken van de revanche.

De bezoekers wonnen immers de heenmatch met tien man en dat was een heel pijnlijke zaak voor Anderlecht. Die wedstrijd heeft hen maanden achtervolgd en daar kunnen ze nu dus revanche voor nemen. Conté (blessure), Ibrahima Seck (blessure) en Niels De Schutter (schorsing) ontbreken bij de troepen van Cedomir Janevski.

Anderlecht-trainer René Weiler heeft weer keuzes te maken. Nicolae Stanciu werd verkozen tot Speler van de Week door de UEFA en Uros Spajic stond in het Team van de Week. Maar de kans is groot dat beiden naar de bank moeten verhuizen.

In de competitie combineert Weiler niet al te veel Hanni en Stanciu en het team lijkt beter te draaien met de Algerijn als aanvallende middenvelder. En voor Spajic is het zuur dat Kara Mbodji deze week zelf liet weten dat hij kan spelen, terwijl Anderlecht hem eigenlijk rust wil geven. Zo zet hij Weiler toch voor een dilemma, want paars-wit doet er alles aan om de Senegalees tevreden te houden.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 80 euro gratis wedtegoed met een bonus tot 200%! Een gokje op Waasland-Beveren kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws