Datum: 10/09/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Guldensporenstadion
Kan Westerlo zich herpakken bij Kortrijk?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing KV Kortrijk-Westerlo

Kan Westerlo zich herpakken bij Kortrijk?
Foto: © photonews

Met KV Kortrijk-Westerlo staat vanavond een confrontatie op het programma tussen twee teams met een totaal verschillende start. Westerlo kende heel wat problemen, maar kon nog toeslaan op de transfermarkt. Ook Kortrijk haalde vier nieuwe jongens.

Bij KV Kortrijk kwamen op Transfer Deadline Day Rougeaux, Totovyskyi en Veldwijk het team nog versterken. Zij zitten alle drie in de selectie. Goutas, die enkele dagen eerder aankwam in het Guldensporenstadion, is er nog niet bij.

Selectie KV Kortrijk: Galens, De Smul, Verstraete, Pavlovic, Papazoglou, Kage, Saadi, Sifakis, Métanire, De Mets, Gigot, Joaozinho, Rougeaux, Mercier, Rolland, Kaminski, Totovyskyi, D’Haene, Veldwijk en Sarr.

Ook bij KVC Westerlo wordt het uitkijken naar de nieuwe jongens. Van Michaël Heylen weten we wat zijn kwaliteiten zijn en hij is zeker een versterking. Van Miletic en Christensen zagen we nog niets. De drie spelers zitten alvast in de selectie. Kan Westerlo weg van die laatste plaats?

Selectie KVC Westerlo: Van Hout, Verbist, Van Langendonck, Apau, Daems, Schuermans, Mustoe, Christensen, Ruyssen, Heylen, Matthys, Miletic, Henkens, Hyland, Heymans, Molenberghs, Rommens, Buyens, Lanini, Acolatse, De Ceulaer, Manias en Ganvoula.

KV Kortrijk is volgens Unibet de favoriet. Een goeie gok van zestig euro op de Kerels kan 93 euro opleveren. En die zestig euro? Die krijgt u via deze link gratis!

Meer nieuws