kvkKV Kortrijk
stvSTVV
Datum: 18/11/2017 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Guldensporenstadion
Alle ogen op Glen De Boeck in Kortrijk
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Kortrijk-STVV

Alle ogen op Glen De Boeck in Kortrijk
Foto: © photonews

Vanavond staat in het Guldensporenstadion de eerste wedstrijd van KV Kortrijk onder leiding van Glen De Boeck en Lorenzo Staelens op het programma.

"We hebben heel veel tactisch getraind", aldus nieuwbakken coach Glen De Boeck. "Op dinsdagavond hadden we een wedstrijd ingelast om al eens te zien hoe de spelers dat oppikten."

"Wat ik dinsdag gezien heb, stemde mij positief", sloot De Boeck af.

De Selectie

Ook bij Sint-Truiden werden veranderingen doorgevoerd. STVV werd immers overgenomen door een Japanse investeerder, al zou dat aan het organigram van de club niet al teveel veranderen.

"Kortrijk heeft een nieuwe coach", is STVV-doelman Pirard op zijn hoede. "Ze zullen zich dus allemaal willen tonen. Het is aan ons om dat enthousiasme zo goed mogelijk te bekampen."

Selectie STVV: Steppe, De Sart, De Petter, Botaka, Gueye, Bezus, Boli, Asamoah, Schevenels, Antunes, Dussaut, Pirard, Ayala, De Norre, Abrahams, Teixeira, Legear, Goutas, Acolatse, Bourard.

Geblesseerd: Mataresse, Charisis, Vetokele, Ceballos, Kotysch, Kitsiou.

Volgens UNIBET is er geen favoriet, KVK en STVV kregen evenveel kansen toegedicht. Bovendien krijg je via deze link nog een bonus tot 80 euro!

Meer nieuws