Datum: 17/12/2017 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Profiteert Charleroi van puntenverlies in Club-Anderlecht, of doet Genk zonder nieuwe T1 een gouden zaak richting PO1?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Volg Charleroi - Genk hier LIVE

Profiteert Charleroi van puntenverlies in Club-Anderlecht, of doet Genk zonder nieuwe T1 een gouden zaak richting PO1?

Na de bekerwinst tegen Waasland-Beveren speelt KRC Genk zondag zijn eerste competitiematch na het ontslag van Albert Stuivenberg. De Limburgers maken de altijd lastige verplaatsing naar Charleroi.

De Carolo's hebben de wind in de zeilen. Al een heel seizoen hijgen de Henegouwers in de nek van competitieleider Club Brugge. Exact een week geleden volgde nog een extra vertrouwensboost dankzij een overwinning op het veld van Anderlecht. De afgelaste bekermatch van woensdag op Jan Breydel kan in het voordeel van Charleroi spelen.

Zonder Trossard

Genk trekt nog steeds gehavend naar Mambourg. De langdurige geblesseerden zitten nog steeds in de ziekenboeg, terwijl ook Leandro Trossard niet meer in actie komt in 2017. De spelmaker liep tegen W-Beveren een klein scheurtje op in de adductoren die hem al een heel seizoen parten spelen.

Charleroi kan profiteren van het onderlinge duel tussen Club en Anderlecht eerder op de dag. Genk heeft een driepunter nodig om de voeling met de top 6 te bewaren. Volg het duel om 18 uur hier LIVE.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws