Datum: 26/12/2017 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Regenboogstadion

Essevee heeft dringend versterking nodig: "En Charleroi speelt om de titel"

Essevee heeft dringend versterking nodig: "En Charleroi speelt om de titel"
Foto: © photonews

Zulte Waregem pakte 4 op 36 de voorbije twaalf wedstrijden en heeft nog één belangrijke opdracht voor het zich kan focussen op de winterstop, winterstage en beter doen in 2018. Charleroi is dan wel niet meteen de leukste opdracht om voor de kiezen te krijgen.

Hoe raken we hieruit? Het is dezer dagen dé vraag die Francky Dury en zijn troepen meermaals stellen. Al dan niet luidop. "Om te beginnen met een aantal versterkingen", knikt Kaya. "Op deze manier kan het niet verder in ieder geval."

De komst van Charleroi is ook geen cadeau voor tussen Kerst en Nieuwjaar. "Nee, zij spelen mee voor de titel, wij bengelen onderaan met maar een paar teams meer achter ons. Neen, dat wordt niet makkelijk. Laat die winterstop, versterkingen en winterstage maar komen, het is nodig", aldus nog Kaya.

Geschorsten

Sander Coopman en Onur Kaya zijn geschorst bij Zulte Waregem, maar het recupereert wel opnieuw Sandy Walsh. Die kan dus opnieuw plaatsnemen in een vijfmansdefensie of een rijtje hoger worden geschoven richting het middenveld - naast De Sart en/of De Mets.

Bij de Zebra's is Baby uiterst onzeker, Willems en Remacle zijn er zeker niet bij aan de Gaverbeek. Charleroi wil na de late nederlaag tegen Gent het mooie jaar 2017 in schoonheid afsluiten.

Wie pakt de winst aan de Gaverbeek? Als Essevee de punten kan thuishouden, dan levert dat van een bonus tot 80 euro aan 200% meteen 200 euro op. De bezoekers maken er zelfs al 220 euro van!

Meer nieuws